Suunnittelijoille

Suunnitteluaineisto

Pesula- ja kuivaustilojen suunnitteluohje ja tuotetekniset tiedot

Digiesitemuotoinen, helposti selattava suunnitteluohje sisältää pesulatilojen ja kuivaushuoneiden malliratkaisuja tuotevalintoineen sekä tilojen suunnitteluun liittyviä ohjeita ja määräyksiä. Talpet-tuotevalikoima esitellään suunnitteluohjeessa kattavasti.

Siirry suunnitteluoppaaseen tästä

Objektikirjastot ArchiCAD-, Revit- ja AutoCAD-käyttäjille

Talopesulat Oy on julkaissut suunnittelijoiden käyttöön laajat objektikirjastot, jotka sisältävät kaikki Talpet-tuotevalikoiman tärkeimmät pesuloissa ja kuivaushuoneissa käytettävät koneet, laitteet, kalusteet ja varusteet.

Objektikirjastojen lisäksi tiedostoihin sisältyy objektikirjastojen tuotteilla toteutettuja erilaisia talopesuloihin, hoivakoteihin, kuivaushuoneisiin, siivouskeskuksiin ja päiväkoteihin soveltuvia malliratkaisuja.

Objektikirjasto DWG-muodossa

Objektikirjastot REVIT- ja AutoCAD-käyttäjille

Objektikirjasto ArchiCAD Windows -käyttäjille

Objektikirjasto ArchiCAD Mac -käyttäjille

Ohjeita objektikirjastojen käyttöönottoon

RT-kortti – perinteinen tekninen yleisesite

Talopesulat Oy on jo perinteisesti esitellyt RT-kortissa kattavasti kaikki kiinteistöpesuloissa ja kuivaushuoneissa tarvittavat koneet, laitteet, kalusteet ja varusteet sisältävän Talpet-tuotevalikoiman.

Siirry Talpet RT-korttiin tästä

Lisätietoja suunnittelijoille

Annamme mielellämme lisätietoja ja vastaamme Talpet-tuotevalikoimaamme ja pesuloiden suunnittelua koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin. Voimme myös tarvittaesssa laatia ehdotuksia ja alustavia suunnitelmia tuotevalinnoista ja sijoittelusta. Tiedustelut, kysymykset ja niihin liittyvät DWG-materiaalit voitte lähettää sähköpostilla osoitteeseen:

suunnittelu@talpet.fi

Talopesulat Oy vuodesta 1978

Olemme valmistaneet ja toimittaneet pesulakoneita, -laitteita ja -varusteita suomalaisiin kiinteistöpesuloihin jo yli 35 vuoden ajan ja toivomme voivamme olla mukana, kun te suunnittelette toimivia ja  käyttäjäystävällisiä kiinteistöpesuloita ja kuivaushuoneita.

Luotettava kumppani Isännöintiliitto Real Estate Members SELT AAA

Menu